Route beschrijving

Route beschrijving:

Het clubgebouw van de KZVG is gelegen in de duinen bij 's-Gravenzande (slag Vlugtenburg). De weg naar het parkeerterrein heet Nieuwlandsedijk.

Komende vanuit de richting Utrecht neem bij Gouda de afslag richting Rotterdam (A20). Volg bij Rotterdam de richting Hoek van Holland (nog steeds de A20) Op de A20 dient u de borden Hoek van Holland te volgen en neem vervolgens afritnummer 6 "Maasdijk". U komt nu op de Maasdijk (E25; N220) en volgt nog steeds de richting Hoek van Holland. Aan het einde van de Maasdijk komt u vlak voor de duinen op een kruising met verkeerslichten. Hier gaat u rechtdoor langs restaurant "De Viersprong" (aan uw rechterkant). U rijdt nu op de Nieuwlandsedijk een smalle weg die richting het strand gaat. Aan het eind van de strandopgang (slag Vlugtenburg) ziet u rechts in de voorste duinenrij het clubgebouw van de KZVG.

Vanuit het zuiden volg richting Rotterdam. Ga bij Rotterdam richting Europoort (A15). Neem de afslag Vlaarding/Den Haag/Utrecht (A4). Na de Beneluxtunnel ga richting Hoek van Holland (A20).
Op de A20 dient u de borden Hoek van Holland te volgen en neem vervolgens afritnummer 6 "Maasdijk". U komt nu op de Maasdijk (E25; N220) en volgt nog steeds de richting Hoek van Holland. Aan het einde van de Maasdijk komt u vlak voor de duinen op een kruising met verkeerslichten. Hier gaat u rechtdoor langs restaurant "De Viersprong" (aan uw rechterkant). U rijdt nu op de Nieuwlandsedijk een smalle weg die richting het strand gaat. Aan het eind van de strandopgang (slag Vlugtenburg) ziet u rechts in de voorste duinenrij het clubgebouw van de KZVG.

Komende vanuit richting Amsterdam (A4) kunt u het beste de afslag "Den Hoorn; Schipluiden; De Lier" (afrit 13) nemen. (Dus niet afrit 12 “Den Haag Zuid; Hoek van Holland” nemen). Aan het eind van de afrit gaat u linksaf richting De Lier (N223). U rijd voorbij De Lier en u komt nu bij een grote kruising met verkeerslichten (Westerlee). Hier volgt u de borden richting Hoek van Holland. U komt nu op de Oranjesluisweg (dit is nog steeds de N223). Aan het eind van de Oranjesluisweg gaat u rechtsaf richting Hoek van Holland. U komt nu op de Maasdijk (E25; N220). Aan het einde van de Maasdijk komt u vlak voor de duinen op een kruising met verkeerslichten. Hier gaat u rechtdoor langs restaurant "De Viersprong" (aan uw rechterkant). U rijdt nu op de Nieuwlandsedijk een smalle weg die richting het strand gaat. Aan het eind van de strandopgang (slag Vlugtenburg) ziet u rechts in de voorste duinenrij het clubgebouw van de KZVG.

           


© 2004 KZVG / ZIND